skip to Main Content
Bel voor vrijblijvend advies 06 - 10 89 31 73

DE JUISTE VRAGEN STELLEN IS DE BASIS VOOR TOEKOMSTGERICHTE BEDRIJFSVOERING

Financieel advies met oog voor uw bedrijfsdoelstellingen

Inzicht is de basis voor de besturing van uw onderneming.

Wat zijn de belangrijkste oorzaken van een teruglopend rendement? Welke maatregelen (financieel, organisatorisch, juridisch) zijn daarvoor belangrijk? Hoe kunnen de financiële ratio’s positief worden beïnvloed? Hoe kan de relatie tussen uw kostenstructuur en uw product en of dienst transparant worden gemaakt?…

Markslag Financieel Management & Advies brengt samen met u en uw organisatie het antwoord op belangrijke vragen tot stand en geeft uw bedrijf de juiste financiële richting.

Indien tijdelijke invulling of versterking van de financiële functie wenselijk is kan dit middels interim management worden ingevuld.

Voor startende ondernemingen en scale-ups is er een speciaal low-budget-programma.

Over Markslag Financieel Management & Advies

De expertise van Markslag Advies uit zich in een nuchtere en realistische benadering van het financieel beheer van uw bedrijf. De bouwstenen van Markslag Financieel Management & Advies zijn gebaseerd op jarenlange managementervaring, waardoor Gerard Markslag werkt met groot inzicht en doeltreffendheid.

Inzicht en ervaring

Uw financiële strategie is gekoppeld aan factoren die direct van invloed zijn op het succes van uw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan uw bedrijfsstrategie en bedrijfsdoelstellingen, kwaliteitsmanagement, de ontwikkelingen in uw branche en (niche)markt, uw bedrijfscultuur en -historie en de eigendomsverhoudingen binnen uw bedrijf. Markslag Advies zorgt voor de juiste prioriteiten met rendementsverbetering als doel.

Lees meer over onze financiële begeleiding

Over Gerard Markslag

Groot financieel inzicht, veel ervaring en een realistische benadering in zowel advies, analyse als uitvoering. Dit is Gerard Markslag in een notendop. Onder zijn leiding staat Markslag Financieel Management & Advies garant voor kwaliteit en verbetering.

Werkervaring en opleiding

Zowel de opleiding van Gerard als de bekleedde functies in het begin van zijn carrière hebben een expliciete financiële signatuur gehad. De functies op directieniveaus, die hij de afgelopen 17 jaar heeft vervuld, betekenden een forse uitbreiding van zijn kennis en ervaring naar alle aandachtsgebieden binnen een onderneming. Hierdoor kijkt hij over de grenzen van het vakgebied en overziet hij consequenties voor de gehele onderneming.

Gerard staat ingeschreven in het openbare Register Certified Board Member.

Voorgaande functies

  • CFO van een middelgrote bouwonderneming en vastgoedontwikkelaar met meerdere vestigingen (10 jaar)
  • Corporate controller bij een landelijk opererende en beursgenoteerde bouwonderneming en vastgoedontwikkelaar (8 jaar)
  • Financieel manager in de procesindustrie (bierbrouwerij), metaalindustrie (radartechniek) en de toeleveringsindustrie (metalen onderdelen)

Nevenfuncties

  • Lid Raad van Toezicht bij een AWBZ-instelling (huidig)
  • Voorzitter Raad van Toezicht van Fuldauerstichting (tot eind 2013)
  • Lid Raad van Toezicht van een woningcorporatie (tot medio 2010)

Bent u benieuwd naar wat Gerard en Markslag Financieel Management & Advies voor uw bedrijf kunnen betekenen? Ik maak graag een afspraak met u voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vul het contactformulier in of bel 06-10893173

Neem contact met ons op
Back To Top